Cienījamie vecāki!

Mēs atveram NIDO klasi mūsu centra mazākajiem apmeklētājiem un aicinām Jūs uz iepazīšanās nodarbību.

Kam paredzēta šī programma: NIDO klasē piedalās bērni vecumā no 3 līdz 12 mēnešiem (vai līdz patstāvīgas staigāšanas vecumam). Grupā piedalās 5-6 ģimenes.

Kad?

Regulāras nodarbības: katru otrdienu un ceturtdienu no 11:00 līdz 12:00.

Cena?

15 eiro / 1 nodarbība

96 eiro / 8 nodarbības (abonements)

Kur?

Bērnu Montessori centrā "Rīģele", Viestura prospekts 95.

 

Sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi: +37129197303, bcrigele@gmail.com

_______________________________________________________

Kas ir NIDO nodarbība?

Marija Montesori bija pārliecināta, ka cilvēka izglītība sākas jau no dzimšanas. Tāpēc lielākajā daļā Montesori skolu ir izstrādātas izglītības programmas zīdaiņiem. Šo posmu sauc par Nido klasi, un tas ir piemērots bērniem vecumā no 3 līdz 12 mēnešiem (vai līdz drošas, pasltastāvīgas staigāšanas vecumam). Šīs nodarbības parasti apmeklē māmiņas, bet laipni gaidīti arī tēti, vecvecāki un citi ieinteresētie pieaugušie.

NIDO itāļu valodā nozīmē "ligzda", kas atspoguļo ideju par siltumu un drošību. Nido posma mērķis Montesori skolā ir radīt mierīgu, mājīgu un mājīgu vidi pašiem mazākajiem skolēniem, kur viņi var augt, attīstīties un justies mīlēti, kā arī sniegt atbalstu vecākiem.

Kāds ir mūsu skolēnu vecums?

Vidēji Nido nodarbības sākas aptuveni 12 nedēļu vecumā, un studenti pāriet nākamajā līmenī aptuveni 12 mēnešu vecumā. Katram bērnam šis laika grafiks ir atšķirīgs un atkarīgs no viņa vajadzībām un augšanas ātruma.

Kas notiek NIDO nodarbību laikā?

NIDO nodarbību svarīga iezīme ir draudzīga un droša atmosfēra, kurā ikviens vecāks var vērot sava mazuļa aktivitātes, novērot viņa interešu jomu, saņemt kompetentu atbalstu no skolotāja un dalīties pieredzē ar līdzīgi ieinteresētām ģimenēm. Mēs pieņemam ikvienu vecāku ar viņa pieredzi, jautājumiem un šaubām.

Mēbeles un visas rotaļlietas klasē ir izvēlētas tā, lai bērni varētu brīvi un droši pārvietoties un izpētīt apkārtējo pasauli īpaši apmācīta pieaugušā - Montessori AMI skolotāja - klātbūtnē. Ir pieejami visi nepieciešamie materiāli, lai iesaistītu bērnu un apmierinātu viņa attīstības vajadzības šajā posmā.

Mūsu nodarbībās mazuļi trenēs un pilnveidos sīko un lielo motoriku, roku un acu koordināciju, iepazīsies ar valodu un mūziku. Nodarbībā ir īpaši aprīkots stūrītis ēšanas, kā arī apstākļi podiņa un tualetes apmācībai.

Mēs aicinām Jūs uz izmēģinājuma nodarbībām mūsu “Rīgele” centrā!